dijous, 5 d’abril del 2018

Llom amb bolets de cultiu i la seva salsa


Aquesta és una de les darreres receptes que he fet a casa. Sovint, em falta temps i, perquè negar-ho, també ganes, per escriure com caldria en aquest  blog. El dia a dia se'ns menja i no ens deixa temps per a tot! Però, encara que sigui amb menys freqüència, sí que m'agradaria explicar-vos, avui, aquest plat senzill i ben gustós.

Ingredients:
8 talls de llom
Xampinyons i gírgoles
Ceba
Pastanaga
Brou d'escudella
Llet
Sal i pebre
All i julivert

Primer, enfarinem els talls de llom amb una mica d'all i julivert i els saltem en una cassola, salpebrats. Els reservem. a la mateixa cassola, hi coem la ceba i la pastanaga, tallades ben petites. Quan siguin una mica rosses, hi afegim els bolets, tallats a trossets. També els enrossim, salpebrats. Ara, reincorporem el llom. Escalfem el brou i l'afegim a la cassola. Coem a foc mig durant 5 minuts. A continuació, afegim la llet i deixem que tot cogui una mica més, amb cassola tapada.


Un cop cuit tot plegat, tapem i ho deixem reposar durant cinc minuts abans de servir. Ho podem decorar amb unes flors de romaní, si n'és el temps.
Bon profit!






2 comentaris:

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...